6947869647 [email protected]

Θάνος Τζήμερος: Από φιλελεύθερος πολιτευτής, «εμβολιολόγος» δικαστής!

Θάνος Τζήμερος: «166 τα κρούσματα ιλαράς στη χώρα. Παιδιά χαροπαλεύουν. Εύχομαι να μην τιμωρηθούν από τη φύση για την ηλιθιότητα των γονιών τους. Όμως, ό,τι και να συμβεί, οι “αντιεμβολιαστές” θα πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί. Και πολύ αργήσαμε. Από τους πρωταιτίους αυτής της εγκληματικής ανοησίας, ένας απατεώνας του κοινού ποινικού κώδικα που, όπως και τόσοι άλλοι, κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.». Ένας άνθρωπος χωρίς την παραμικρή ιδέα περί ιατρικής, ετοιμάζει κρεμάλες… Οι αντιεμβολιαστές φταίνε για τα κρούσματα, τι κι αν οι ιλαρά ήρθε από τους Ρομά της Ρουμανίας! Μικρές λεπτομέρειες για τον «φιλελεύθερο» Θάνο Τζήμερο. Και ο φιλελευθερισμός πάει περίπατο! Σταλινικού τύπου επιταγές για υποχρεωτικό εμβολιασμό, ειδάλλως εξορία ή κρεμάλα! Ποιος θα βάλει όμως κρεμάλα τους υπεύθυνους για παιδάκια που πεθαίνουν ή μένουν φυτά λόγω των εμβολίων; Μικρές λεπτομέρειες για τον αδαή επί των ιατρικών θεμάτων Θάνο Τζήμερο. Και πριν προχωρήσω στο άρθρο, να διευκρινίσω. Δεν ανήκω στους αντιεμβολιαστές, υποστηρίζω όμως ότι το σώμα μας ανήκει σε εμάς και τα παιδιά στους γονείς τους. Και όποιος ισχυρίζεται περί του αντιθέτου, δεν είναι παρά φασίστας! Ο Θάνος Τζήμερος; Δεν λέω ότι είναι φασίστας, απλώς είναι μη καλά πληροφορημένος επί του θέματος και δυστυχώς θύμα της προπαγάνδας. Την άλλη φορά λοιπόν, προκαλώ τον Θάνο Τζήμερο να αλλάξουμε ρόλους: Να μιλήσω εγώ για το συνταξιοδοτικό ως πρόεδρος της «Δημιουργία Ξανά» και να γράφει εκείνος τα βιβλία μου και να κάνει τις ομιλίες μου περί θεμάτων διατροφής και υγείας. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Θα είναι το γνωστό: «Η ημιμάθεια είναι η μεγαλύτερη αμάθεια». Αλλά οι νεοέλληνες είμαστε ξερόλες. Αυτή είναι η αιτία της κακοδαιμονίας μας! Φίλος ο Πλάτων (=Τζήμερος), φιλτάτη η αλήθεια.

Όταν πέρσι με είχαν καλέσει σε ημερίδα στη Νομική Σχολή να μιλήσω για τη φαρμακευτική κάνναβη στα πλαίσια εκδηλώσεων για τη νομιμοποίηση της κάνναβης (δείτε την ομιλία μου για την κάνναβη στο βίντεο που παραθέτω κάτω από την παράγραφο), με ενημέρωσαν ότι θα συμμετείχαν και άτομα της πολιτικής, μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κούλογλου και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος. Οπότε σκέφτηκα: «Να ευκαιρία να μιλήσει και ο Θάνος!». Είχαμε γνωριστεί και τον συμπαθούσα, διότι συμφωνούσα με αρκετές πολιτικές ιδέες του και μου άρεσε ο μάχιμος χαρακτήρας του. Τον παίρνω τηλέφωνο και τον ρώτησα αν θα ήθελε να μιλήσει. Μου είπε όμως ότι το να μιλήσει για την κλωστική κάνναβη, κανένα πρόβλημα, αλλά για την ιατρική χρήση της κάνναβης, δεν το κατείχε, οπότε μου λέει: «Άστο, καλύτερα, Μάριε».

Τι έγινε από τότε; Ο Θάνος Τζήμερος το έριξε στην ιατρική και απεφάνθη ότι οι «αντιεμβολιαστές» είναι εγκληματίες;

Ας δούμε τι ακριβώς έγραψε στο προφίλ του:

Thanos Tzimeros

September 29 at 9:36pm · Khalándrion ·

166 τα κρούσματα ιλαράς στη χώρα. Παιδιά χαροπαλεύουν. Εύχομαι να μην τιμωρηθούν από τη φύση για την ηλιθιότητα των γονιών τους. Όμως, ό,τι και να συμβεί, οι “αντιεμβολιαστές” θα πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί. Και πολύ αργήσαμε. Από τους πρωταιτίους αυτής της εγκληματικής ανοησίας, ένας απατεώνας του κοινού ποινικού κώδικα που, όπως και τόσοι άλλοι, κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.

Thanos Tzimeros

October 2 at 2:43pm · Khalándrion

Ο “έγκυρος” ΣΚΑΪ φιλοξένησε σήμερα εκπρόσωπο των αντιεμβολιαστών. Ήταν γιατρός; Όχι. Ήταν φαρμακοποιός; Όχι. Ήταν βιολόγος; Όχι. Είχε κάποια ιδιότητα σχετική με υγεία; Όχι. Ήταν απλώς εκπρόσωπος των αντιεμβολιαστών. ¨Ενας ανεύθυνος γονιός που εκθέτει τα παιδιά του (και τα παιδιά των άλλων) σε κίνδυνο και από αυτά που λέει, με το καλημέρα, καταλαβαίνεις ότι δεν τα έχει 400. Και βγήκε στην τηλεόραση. Ό,τι νάναι! Θα μου πεις εδώ εκπρόσωπος των ψεκασμένων έγινε αντιπρόεδρος κυβέρνησης και ένα σούργελο που πίστευε ότι οι αγορές επηρεάζονται από νταούλια έγινε πρωθυπουργός.

Να τονίσω ότι το άτομο που αναφέρει ως πρωταίτιο αυτής της εγκληματικής ανοησίας και απατεώνα του κοινού ποινικού κώδικα που ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος είναι ο Κωνσταντίνος Μουρούτης, και τον ονοματίζω, αφού ο Θάνος Τζήμερος τον αναφέρει στο προφίλ του. Το αν είναι αυτά που του καταλογίζει ο Τζήμερος, αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο. Εγώ απλώς εδώ αναφέρω ότι διαφωνώ κάθετα με τις περισσότερες θεωρίες του Μουρούτη (βιγκανισμός, αρνείται τα διατροφικά συμπληρώματα, δημιουργηστής και οπαδός της θεωρίας ότι ο κόσμος κατασκευάστηκε το 5.500 π.Χ. πλασάρει την χριστιανική αίρεση στην οποία πιστεύει κ.λπ.).

Στο δεύτερο κείμενο που ο Θάνος Τζήμερος κατηγορεί τον ΣΚΑΙ που κάλεσε έναν εκπρόσωπο των αντιεμβολιαστών χωρίς να είναι κάποιος γιατρός, φαρμακοποιός, βιολόγος ή άλλος επιστήμων υγείας, τα ίδια καταλογίζω και εγώ στον ΣΚΑΙ αλλά από την αντίθετη. Αν κάνεις μια πολιτική εκπομπή π.χ. για ευρώ ή δραχμή, θα φέρεις οικονομολόγους που υποστηρίζουν το ευρώ και οικονομολόγους που υποστηρίζουν τη δραχμή. Δεν θα φέρεις οικονομολόγους που υποστηρίζουν το ευρώ και από την άλλη πλευρά αντί οικονομολόγους μπλόγκερς που υποστηρίζουν το εθνικό νόμισμα! Ο ΣΚΑΙ συνεχώς καλούσε γιατρούς και παιδιάτρους να μας λένε για το πόσο σωτήρια και ασφαλή είναι τα εμβόλια. Γιατί δεν κάλεσαν έναν επιστήμονα από την αντίθετη πλευρά ή έστω έναν μετριοπαθή επιστήμονα που εγείρει κάποιες αμφιβολίες για την ασφάλεια των εμβολίων και για τον τρόπο που χορηγούνται; Και πες, ότι δεν μπορούν να βρουν κάποιον αξιόλογο Έλληνα επιστήμονα που να μιλήσει για την επικινδυνότητα των εμβολίων. Υπάρχουν τόσοι σοβαροί ξένοι επιστήμονες που ομιλούν για την επικινδυνότητα των εμβολίων. Εγώ κατάφερα να πάρω συνέντευξη από έναν από αυτούς. Δεν μπορούσε ο ΣΚΑΙ; Άρα ξεκάθαρα είναι στημένες οι εκπομπές και ο ΣΚΑΙ θέλει να περάσει μια συγκεκριμένη γραμμή.

Θα μου πείτε γιατί δημοσιεύω αυτό το κείμενο μετά από τόσο καιρό. Διότι περίμενα να πάρω συνέντευξη από τον καθηγητή της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου British Columbia Dr. Chris Shaw, έναν από τους πιο ειδικούς στο θέμα του αλουμινίου, των εμβολίων και του αυτισμού, το λινκ και βίντεο της οποίας παρουσιάζω παρακάτω. Για να το δει και ο Θάνος Τζήμερος.

Οοοοπς, αυτισμού; Μα τόσοι και τόσοι σκίζουν τα ιμάτιά τους ότι τα εμβόλια δεν προκαλούν αυτισμό! Τόσα και τόσα παιδιά εμβολιάζονται και δεν παθαίνουν αυτισμό; Τι παιδαριώδη επιχειρήματα να τα χάψει ένας τόσο ευφυής άνθρωπος σαν τον Θάνο! Να’ ταν Λεβέντης θα το καταλάβαινα, θα του το είχε σφυρίξει ο Θεός… Εμένα πάντως μου το σφύριξε το μυαλό μου και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια από το κόμμα του (του Λεβέντη εννοώ), αφού είχα κατέβη (δυστυχώς) ως υποψήφιος με το κόμμα του, αλλά μετά από 2 μήνες κατάλαβα… Τότε είναι που άρχισα να προσέχω καλύτερα τον Θάνο. Θάνο και όχι Τζήμερο; Μα έτσι μου είπε να τον φωνάζω, όταν του πρωτομίλησα στο τηλέφωνο. «Κύριε Τζήμερε…». «Είμαι ο Θάνος, Μάριε», μου είπε.

Οφείλω να ομολογήσω ότι ο Θάνος έχει καλές πολιτικές ιδέες και του βγάζω το καπέλο γιατί λέει ακριβώς αυτό που πιστεύει χωρίς να λαϊκίζει, έστω και αν το τίμημα είναι να χάνει ενίοτε ψηφοφόρους!

Ας πάμε στο συγκεκριμένο ζήτημα. Πριν το αναλύσω ιατρικά (που ούτωσι άλλως δεν το κατέχει το θέμα ο Θάνος Τζήμερος), ας το αναλύσω πολιτικά.

Λοιπόν, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν είναι φιλελευθερισμός, δεν είναι δημοκρατία. Μα θα μου πει ο Θάνος, η Αμερική… Ποια Αμερική, Θάνο; Αυτό είναι φασιστικό κατάλοιπο της Αμερικής. Γνωρίζεις πολύ καλά, Θάνο, ότι η Αμερική ήταν ένα φασισταριό, τώρα έχει αρχίσει να φτάνει στο αντίθετο άκρο, αριστερίζει… Φασισταριό; Ε, ναι! Παραδείγματα; Ποτοαπαγόρευση, δαιμονοποίηση της κάνναβης και απαγόρευσή της (για την κάνναβη τα τελευταία χρόνια άλλαξε 100% και έχει αρχίσει η νομιμοποίησή της στις ΗΠΑ), αντι-ομοφυλοφιλία. Ε, μην ξεχνάς, Θάνο, τις βαθύτατες ιουδαιοχριστιανικές ρίζες των ΗΠΑ… Και από ιατρικής άποψης, όπως είχε πει ένας Ευρωπαίος ιατροφιλόσοφος των μέσων του 19ου αιώνα «Οι Αμερικανοί φοβούνται δύο πράγματα, τους κομμουνιστές και τα μικρόβια»! Και με τους κομμουνιστές τα κατάφεραν. Με τα μικρόβια όμως όχι! Διότι με τις καταχρήσεις των αντιβιοτικών (για τις οποίες το κύριο μερίδιο ευθύνης είχαν οι γιατροί, ναι, οι γιατροί που θέλουν καθολικούς εμβολιασμούς), έχουμε φτάσει στα superbugs, στα ανθεκτικά στα αντιβιοτικά μικρόβια. Θα αρρωσταίνουμε από μικροβιακές λοιμώξεις, και τα αντιβιοτικά δεν θα μπορούν να τα εξολοθρεύσουν. Συνέπεια; Θα πηγαίνουμε στα θυμαράκια! Ποιος θα ετοιμάσει κρεμάλες για αυτά, Θάνο; Οπότε μάλλον θύμα της προπαγάνδας είσαι!

Μα θα μου πει ο Θάνος Τζήμερος; Μόνο στις ΗΠΑ είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός; Όχι, είναι και σε άλλες χώρες. Ε, έχουν βάλει το χεράκι τους υστερικοί φανατικοί γιατροί σε αυτό! Αλλά δεν είναι υποχρεωτικός σε όλες τις χώρες ασφαλώς! Ας πάρουμε για παράδειγμα τον φιλελεύθερο Καναδά. Με εξαίρεση το Ontario και το New Brunswick, που έχουν υποχρεωτικό εμβολιασμό για τα παιδιά των σχολείων, στις άλλες πολιτείες του Καναδά δεν είναι! Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τι συμβαίνει στον Καναδά σε αυτό το άρθρο: Immunization is Not Mandatory in Canada

https://vaccinechoicecanada.com/exemptions/immunization-is-not-mandatory-in-canada/

Εδώ αξίζει τον κόπο να παραθέσω ένα αξιόλογο κείμενο του Σόλωνα Αντάρτη στο προφίλ του στο facebook με αφορμή δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου» για τους εμβολιασμούς:

«Η σύνταξη του “Φιλελευθέρου” έχει τεράστιες ευθύνες για το βάψιμο του μαύρου-άσπρου που επιχειρείται γύρω από το θέμα των εμβολίων. Ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός, οι φαρμακευτικές βιομηχανίες και οι ιατρικές υπηρεσίες προωθούν με λύσσα τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, κατά παράβαση κάθε αίσθησης δημοκρατίας, αλλά η σύνταξη του “Φιλελευθέρου” βγαίνει με άρθρο με τίτλο “Υστερία προκαλεί το κίνημα ενάντια στα εμβόλια”.

Αυτοί που έχουν την πρόσβαση σε όλα τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες, περιοδικά κατηγορούν τους ελάχιστους από εμάς που διαφωνούμε με τον ψευδοεπιστημονικό φασισμό τους – και που η μοναδική μας πρόσβαση στο κοινό είναι άρθρα στο διαδίκτυο – ότι προκαλούμε “υστερία”. Η επιλογή δε της τόσο φορτισμένης λέξης δείχνει και το μέγεθος της ταύτισης της σύνταξης και των αρθρογράφων της με τον επιδιωκόμενο φασισμό τύπου Μέγκελε που προσπαθούν να επιβάλουν οι ιατροί και τα συμφέροντα πέριξ των,που προκαλούν το καθεστώς τρομολαγνείας που χρειάζεται για να ξεπουλούν τα εμβόλια τους. Αλήθεια μπορεί κάποιος από αυτούς να μας πει πόσα ξοδεύτηκαν αχρείαστα από το κράτος για τις υποτιθέμενες πανδημίες των “γριπών” που με το ίδιο ακριβώς καθεστώς τρομολαγνείας προωθήθηκαν από τους ίδιους κύκλους τα περασμένα χρόνια;».

http://www.philenews.com/koinonia/eidiseis/article/443575/ysteria-prokalei-to-kinima-enantia-sta-embolia

[Εδώ θα κάνω μια προσθήκη μεταγενέστερη του αρχικού μου άρθρου. Ένας αναγνώστης του άρθρου μου στο facebook έκανε ένα πολύ ευφυές σχόλιο-παρατήρηση για τον κ. Τζήμερο, που αξίζει να το παρουσιάσω: «Καλά βλέπει το 10% των γονέων που φοβούνται να εμβολιάσουν τα παιδιά τους και θέλει λέει τώρα να τους καθήσει στο σκαμνί… Το 90% των γιατρών και νοσηλευτών της χώρας που είναι ανεμβολίαστοι δεν τους βλέπει; Αυτοί έρχονται σε επαφή με ασθενείς σε ανοσιοκαταστολή και νεογέννητα. Σύμφωνα με τη λογική του αυτό δεν αποτελεί έγκλημα; Το θέμα εδώ είναι απλό. Γιά να εμβολιαστούν οι Γιατροί-Νοσηλευτές πρέπει να πληρώσει το κράτος. Για να εμβολιαστούν οι γονείς με 30-50 εμβόλια που συστήνουν οι γιατροί μέχρι τα πέντε πρέπει να σκάσουν μια περιουσία και να τα πληρώσουν από την τσέπη τους. Οι φαρμακευτικές το γνωρίζουν αυτό (ότι από το κράτος δεν θα πάρουν λεφτά) και με τα πληρωμένα φερέφωνα τους έχουν στοχεύσει στους γονείς ενώ γιά το αντιεμβολιαστικό κίνημα των γιατρών που είναι εννιά στους δέκα σιωπή».]

Ας δώσω ένα μικρό μάθημα στον Θάνο Τζήμερο από προηγούμενα άρθρα μου σχετικά με τα δήθεν αθώα εμβόλια:

1ο άρθρο μου: 4000 παιδιά κάθε χρόνο πεθαίνουν από εμβόλια στις ΗΠΑ!

http://mariosdimopoulos.com/emvolia/4000-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ac-%ce%ba%ce%ac%ce%b8%ce%b5-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%bf-%cf%80%ce%b5%ce%b8%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%8c/

4000 παιδιά, Θάνο, ολόκληρη γενοκτόνια! Και εσύ μου γράφεις ότι κάποια παιδιά χαροπαλεύουν εξαιτίας των αντιεμβολιαστών; Αστειευόμαστε;

2ο άρθρο μου: Εμβόλια και αυτισμός: Ναι, τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό!

12 μελέτες από έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά

http://mariosdimopoulos.com/emvolia/%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%cf%80%cf%81/

Αν σου μείνει φυτό το παιδί σου από τα εμβόλια, Θάνο, τα ίδια θα λες;

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES αντέδρασαν σε αυτό το άρθρο. Πανικοβλήθηκαν από τα δεδομένα που παραθέτω. Και έγραψαν άρθρο-αντίκρουσης. Μα τόσο πολύ φοβούνται τα άρθρα μου, δηλαδή την αλήθεια; Μετά από αυτή την επίθεση έλαβα ένα μήνυμα από μια καλή συνάδελφο που τελειώνει διατροφολογία σε πανεπιστήμιο της Μ. Βρετανίας που χαρακτήριζε όσους αρνούνται τα στοιχεία που παρέθεσα, δηλαδή την επιστημονική έρευνα, ως τσαρλατάνους. Πριν παραθέσω το μήνυμα της εξαιρέτου συναδέλφου (αλλά για λόγους προστασίας δεν θα αναφέρω το όνομά της), να τονίσω ότι δυστυχώς η ιατρική δεν είναι πια επιστήμη, αλλά θεολογία! Το κείμενο της διατροφολόγου: «Τα διάβασα και τα δυο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι κουτοβλάκοι αμφισβητούν μελέτες και έρευνες που είχαν γίνει και γίνονται. Θα σου πω αυτό που μου είχε πει η καθηγήτρια μου στην βιοηθική, γιατί της έθιξα το θέμα του εμβολιασμού ως πιθανό θέμα για την εργασία που έχουμε. Πέρα του ότι υποστήριξε ότι έρευνα υπάρχει και δεν αμφισβήτησε τίποτα, μου είπε ” I am a scientist and I believe in evidence and that’s what you are supposed to do” και αυτό έρχεται ως σχόλιο μου όταν διάβασα το άρθρο σου και τι σου είπαν οι άλλοι από το σάιτ και ότι σε αμφισβητούν και ότι δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με αυτές τις μελέτες αλλά παρ’ όλα αυτά παραπληφορεί τον κόσμο και παραπατάει το λειτούργημά του και πώς πρέπει να λειτουργει σαν επιστήμονας. Τραγικό! Τέτοιοι τσαρλατάνοι υποβαθμίζουν όλους εμάς τους υπόλοιπους που θέλουμε να.κάνουμε την δουλειά μας σωστά. Τα κριτάρια εισαγωγής σε επιστημονικές σχολές πρέπει να αλλάξουν γιατί πέρα από τους καλούς βαθμούς πρέπει να.μετράει το πάθος, η θέληση και.η πραγματική αγάπη για αυτό που επαγγέλεσαι. Λυπάμαι γι’ αυτούς».

3ο άρθρο μου: Ο Dan Burton ανακρίνει τον FDA για τα εμβόλια και τον αυτισμό!

http://mariosdimopoulos.com/emvolia/%ce%bf-dan-burton-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf%ce%bd-fda-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84/

Ο Dan Burton, μέλος του Κογκρέσσου, ανακρίνει εκπρόσωπο του FDA (Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων) για την επικινδυνότητα των εμβολίων. Απαιτεί να του δώσουν μια κατηγορηματική απάντηση, με ένα ναι ή ένα όχι, αν τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό ή όχι. Η εκπρόσωπος του FDA καταπίνει τη γλώσσα της και δεν δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση. Δεν απαντά κατηγορηματικά ναι ή όχι! Το ύφος της και μόνο υποδηλώνει την ενοχή της! Η γλώσσα του σώματος λέει: Ναι, τα εμβόλια είναι επικίνδυνα, προκαλούν αυτισμό, αλλά εγώ είμαι υπάλληλος του FDA, και ο FDA έχει καλές οικονομικές σχέσεις με τις φαρμακευτικές εταιρείες. Τι θες να κάνω; Να χάσω τη δουλειά μου;

Δες με τα ματάκια σου, Θάνο, το βίντεο, αγγλικά ξέρεις, και βγάλε τα συμπεράσματά σου:

4ο άρθρο μου: Η Carolyn Maloney ανακρίνει το CDC για τα εμβόλια και τον αυτισμό!

Η Carolyn Maloney είναι διάσημη αμερικανίδα πολιτικός, μέλος του Αμερικανικού Κογκρέσου.

Στο βίντεο που παραθέτω η Carolyn Maloney ανακρίνει αυστηρά την εκπρόσωπο του CDC Collen Boyle για τα εμβόλια και τον αυτισμό, και ιδιαίτερα για τα πολλαπλά εμβόλια που δίνονται στα βρέφη και στα παιδιά μονομιάς και σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι που τα καθιστά επικίνδυνα για τα παιδιά. Το CDC (Centers for Disease Control and Prevention) είναι κυβερνητικός οργανισμός για τον έλεγχο και την πρόληψη των ασθενειών.

Δες με τα ματάκια σου, Θάνο, το βίντεο, αγγλικά ξέρεις, και βγάλε τα συμπεράσματά σου:

https://youtu.be/Yzy5oFwA1ik

Και να πεις ότι είναι μόνο ο αυτισμός;

Υπάρχει σύνδεση των εμβολίων με αλλεργικά και αυτοάνοσα νοσήματα. Πολύ πρόχειρα αναφέρω το βιβλίο Vaccines and Autoimmunity που αποτελεί πανεπιστημιακή έκδοση του τμήματος Ανοσολογίας του πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ και είναι γραμμένο από περίπου 50 κορυφαίους ανοσολόγους από όλο τον κόσμο.

Δείτε το βιβλίο εδώ:

https://www.amazon.com/Vaccines-Autoimmunity-Yehuda-Shoenfeld/dp/1118663438/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1507056672&sr=1-1&keywords=vaccines+and+autoimmunity

vaccines-and-autoimmunity-1

Ας πάμε στη συνέντευξη που πήρα από τον Dr. Chris Shaw.

chris-shaw-marios-dimopoulos

Ο Dr. Chris Shaw είναι σήμερα ο κύριος ερευνητής και καθηγητής της Οφθαλμολογίας της Ιατρικής Σχολής στο UBC (πανεπιστήμιο British Columbia). Έχει θέση συνεργάτη στο Πειραματικό Ιατρικό και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Νευροεπιστήμη και είναι μέλος του Green College. Οι πιο πρόσφατες εργασίες τους έχουν αρχίσει να εξετάζουν την τοξικότητα του αλουμινίου από τα έκδοχα εμβολίων και την επίδραση στο αναπτυσσόμενο και ώριμο νευρικό σύστημα.

Εδώ μπορείς να διαβάσεις μεταφρασμένη όλη τη συνέντευξη που μου έδωσε ο καθηγητής:

http://mariosdimopoulos.com/emvolia/%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%af%ce%bd%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%bd/

Και εδώ να δεις με τα ματάκια σου και να ακούσεις με τα αυτάκια σου όλη τη συνέντευξη που πήρα από τον διακεκριμένο επιστήμονα:

Εδώ από άλλες του διαλέξεις:

Μα σάμπως είναι ο μόνος; Όχι βέβαια. Ας δούμε κι άλλους:

Dr. Tomljenovic του πανεπιστημίου British Columbia

Dr. Yehuda Shoenfeld του πανεπιστημίου Τελ Αβίβ

Dr. Christopher Exley Βιολόγος (PhD in ecotoxicology)

Dr. Russell Blaylock, Γιατρός

Dr. Suzanne Humphries, Γιατρός

Από ομιλία της April Renee στο Λονδίνο στο φημισμένο βρετανικό κολλέγιο Φυσικοπαθητικής ιατρικής College of Naturopathic Medicine

Θα μπορούσα να συνεχίσω με τόσους και τόσους επιστήμονες που είναι σκεπτικιστές με τα εμβόλια.

Το να είναι κάποιος σκεπτικιστής και επιφυλακτικός, σημαίνει ότι είναι «αντιεμβολιαστής»; Όχι βέβαια! Αυτό είναι μια χυδαία προπαγάνδα των φανατικών εμβολιαστών.

Ας πω λοιπόν τη θέση μου:

Κατ’ αρχάς δεν γίνεται να μην γίνονται καθόλου εμβολιασμοί στη σημερινή εποχή για δυο κύριους λόγους: 1. Διότι δεν γεννάμε πια 10-10 τα παιδιά και να χάσουμε κι ένα, κάτι τρέχει στα γύφτικα (αν και η αλήθεια είναι ότι στο 99% των περιπτώσεων τα παιδιά δεν πεθαίνουν από ιλαρά) και 2. Γιατί ζούμε σε κλειστές πόλεις και όχι σε χωριά με απομονωμένα σπίτια, οπότε ο ένας θα κολλάει τον άλλον.

Αν δεις και ο καθηγητής Dr. Shaw που πήρα συνέντευξη, λέει ότι τα δυο του παιδιά τα εμβολίασε, αλλά τα άλλα δυο του παιδιά δεν τα εμβολίασε, διότι η μητέρα τους έχει αυτοάνοσο (μάλλον από άλλη μητέρα τα παιδιά αυτά), και αν θα τα εμβολιάσει θα το κάνει μετά την κρίσιμη ηλικία αφού αναπτυχθεί αρκετά ο εγκέφαλός τους. Αξιοσημείωτο είναι αυτό που είπε ο καθηγητής: «Θεωρώ ότι (το να δίνονται πολλαπλά εμβόλια σε μια επίσκεψη) είναι για την ευκολία των διαφόρων παιδιάτρων και άλλων, δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο για το όφελος των ασθενών. Κάποιος είναι στο πρόγραμμά τους και πηγαίνουν στο γραφείο των παιδιάτρων και λαμβάνουν 10 εμβόλια με τη μία και αυτό για μένα είναι σαν να πηγαίνεις γυρεύοντας. Θεωρώ ότι ζητάτε να έχετε ανεπιθύμητες ενέργειες αν το κάνετε αυτό. Θα σας πω ότι με τα παιδιά μου, τα μεγαλύτερά μου παιδιά έχουν εμβολιαστεί, τα μικρότερά μου παιδιά δεν έχουν εμβολιαστεί, και ο λόγος για αυτά που δεν έχουν εμβολιαστεί είναι ότι η σύζυγός μου έχει μια σειρά αυτοάνοσων νοσημάτων που υποθέτω ότι τα παιδιά μου επίσης έχουν. Και λόγω αυτού, δεν θέλω να τα εκθέσω σε κάτι σαν το αλουμίνιο που μπορεί να πυροδοτήσει μια αυτοάνοση απάντηση και οι αποδείξεις για τα αυτοάνοσα νοσήματα λόγω των ενέσεων αλουμινίου που βασίζονται σε μια ισραηλινή ομάδα είναι πολύ καλές. Ακόμα και μερικοί φανατικοί ένθερμοι υποστηρικτές των εμβολίων μιλούν για ό, τι αυτοί ονομάζουν “ανεπιθύμητη ασθένεια”. Η όλη ιδέα του να καταλάβουμε πώς να προσωποποιούμε τους εμβολιασμούς για τα παιδιά βασισμένοι στα γενετικά τους προφίλ, και αυτό μπορεί να γίνει, και βασισμένοι στα μεταβολομικά προφίλ τους, στο μικροβίωμα, μια ολόκληρη σειρά πραγμάτων, και να το προσωποποιήσουμε σε ατομικό επίπεδο. Ένα πράγμα δεν κάνει καλό σε όλους με τον ίδιο τρόπο που δεν κάνει η πενικιλίνη. Ακόμα και οι υποστηρικτές των εμβολίων το αναγνωρίζουν πολύ καλά ή αρχίζουν να το αναγνωρίζουν. Θεωρώ ότι αυτή είναι η κατεύθυνση που το ζήτημα πρέπει να πάει.».

Άρα μιλάμε για μια εξατομικευμένη ιατρική. Και όχι, εμβολιάζουμε όλους και όποιον πάρει ο χάρος! Αυτοί που κάνουν αυτές τις πρακτικές και παίρνουν τα παιδάκια στο λαιμό τους δεν θα πρέπει να δικαστούν, κ. Τζήμερε;

Θα συμπληρώσω τον καθηγητή, ότι το να κάνεις επιστημονική συζήτηση με εμβολιαστές και αντιεμβολιαστές είναι χάσιμο χρόνου. Επικρατεί φανατισμός και στις δύο πλευρές. Το να ακολουθείς τη μέση οδό είναι το πιο δύσκολο, διότι σου την πέφτουν και οι δύο πλευρές. Τι θα κάνω αν και όταν αποκτήσω παιδιά; Πιθανώς ό, τι και ο καθηγητής. Αν κρίνω ότι δεν πρέπει να κάνουν εμβόλια, δεν θα τους τα κάνω. Θα είμαι λοιπόν εγκληματίας, Θάνο, και θα με στήσεις στο σκαμνί; Σοβαρέψου! Αν θα τους τα κάνω, θα κάνω τα βασικά και μετά από μια ηλικία και όχι μαζεμένα, που σίγουρα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην υγεία των παιδιών. Αυτό που ξεκάθαρα υποστηρίζω: Ο γονιός είναι υπεύθυνος για την υγεία των παιδιών του. Κάτω ο φασιστικός υποχρεωτικός εμβολιασμός!

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Το άρθρο έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο υπογράφων δεν έχει σκοπό να παρακινήσει τους γονείς να μην κάνουν εμβόλια στα παιδιά τους ή γενικά τους ανθρώπους να μην κάνουν εμβόλια. Ο υπογράφων παρουσιάζει στοιχεία από τη διεθνή βιβλιογραφία σχετικά με την ασφάλεια ή μη των εμβολίων. Οι γονείς θα πρέπει να συμβουλεύονται τον παιδίατρό τους και ο κάθε ενήλικας θα πρέπει να συμβουλεύεται τον θεράποντα γιατρό του.

Μάριος Δημόπουλος

Διατροφοπαθητικός-Συγγραφέας

Υποψήφιος PhD in Integrative Medicine

Μέλος του American Council of Applied Clinical Nutrition

Μέλος του American Association of Drugless Practitioners

Μέλος του American Association of Nutritional Consultants

Μέλος του Canadian Association of Natural Nutritional Practitioners

Μέλος της Association for Natural Medicine in Europe

Μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσιοπαθητικών

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies και έχετε διαβάσει την πολιτική απορρήτου μας. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο